10 Kasım 2021 Çarşamba

Garanti BBVA Bonus Kredi Kartlari

Türkiye’nin en çok kazandıran kredi kartlarını müşterilerine sunan Garanti Bankası, Bonus kredi kartları ile birçok yönden kazançlı çıkacak avantajları bir arada sunuyor. Herkesin ihtiyacına göre seçim yapabileceği Garanti BBVA bonus kredi kartları ile alışverişlerde sunulan avantajları değerlendirebilirsiniz.



Harcadıkça bonus kazandıran ve kazanılan bu bonuslarla ücretsiz alışveriş yapma imkanını bulabileceğiniz kredi kartı sayesinde hem harcamak hem de harcarken para kazanmak gibi bir avantaja sahip olabilirsiniz. Peki, Garanti Bankası bonus kredi kartları hangileridir, özellikleri ve sağladıkları avantajlar nelerdir?


Alışveriş ihtiyaçlarınızı karşılarken aynı zamanda bedava alışveriş yapmanızı sağlayan bonus, ilk defa Türkiye’de Garanti Bankası ile getirildi. Market, gıda, giyim, elektronik, uçak bileti ve daha aklınıza gelebilecek tüm alanlarda alışverişinizi kolay bir şekilde taksit avantajları ile yaparken aynı zamanda bonus kazanabilirsiniz. Kazandığınız bonusları tek seferde kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda taksitli seçenekler dahilinde de kullanabilirsiniz. Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’ndan, bankanın çağrı merkezi numarasından veya size en yakın şubeye giderek seveni, kullananı ve bedavası en bol bonus kredi kartı için başvuru talebinde bulunabilirsiniz.


Bonus American Express

Market, akaryakıt, restoran gibi alışverişlerde kullandıkça kazanabileceğiniz bonuslarla bedava alışveriş seçeneklerinden yararlanabileceğiniz üstün özellikli Bonus American Express kredi kartı, her alışveriş sonrasında ekstra bonus kazandırıyor. Market, akaryakıt ve restoran harcamalarının dışında kalan diğer alışverişlerinizde kredi kartınızı kullanırken de avantajlarından yararlanacaksınız. Her 10. Alışverişten sonra 10 TL bonus kazandıran kart ile alışveriş yaparken de kârlı çıkmanın keyfine varabilirsiniz. Kredi kartının sağladığı birçok avantajının olması, kullanıcılarının artmasını sağlıyor. Tek başına kullanabileceğiniz gibi Bonus American Express kartınızı, Bonus, Bonus Plus, Bonus Premium ya da Bonus Trink ürünleri ile birleştirerek de kullanabilirsiniz. Garanti BBVA internet Bankacılığından, Garanti BBVA çağrı merkezi numarasından veya size en yakın şubeden kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz.


Bonus Flexi

Avantajların dünyasından en iyi avantajları müşterilerine sunan Garanti Bankası, yıllık kart ödemesi olmayan Bonus Flexi ile kullanıcılarının kazanmasını sağlamaya devam ediyor. Kredi kartının en büyük özelliği Türkiye’de anlaşmalı olduğu 250.000’i aşkın bonus üyesinin olması. Bu özellik sayesinde anlaşmalı tüm kurumlardan taksitli alışveriş yapma seçeneğini kullanırken aynı zamanda bonus kazanabilir ve alışverişinizi bedavaya getirebilirsiniz. Garanti BBVA Bonus Flexi kredi kartı başvuru için “BFLEXI” yazıp 3340’a gönderebilir, internet bankacılığını kullanarak başvurunuzu gerçekleştirebilir veya en yakın şubeye giderek de yine kredi kartı başvuru talebinizi oluşturabilirsiniz.


Bonus Genç

Üniversite öğrencilerinin harcamalarında onlara yardımcı olabilecek ve kullandıkça kazandırabilecek bir kredi kartı olan Bonus Genç, 18-25 yaş arasındaki tüm öğrencilerin ücretsiz başvuru yapabilecekleri bir kredi kartıdır. Bedava alışveriş ve taksit fırsatlarıyla dolu olan kredi kartı ile öğrencilik döneminde ihtiyacınız olan her şeyi en uygun şekilde ve taksitli seçeneklele satın alma imkanını yakalayacaksınız. Her açıdan kullanıcılarına avantajlar sunan ve kazandıran Bonus Genç kredi kartı başvurusu yapmak için “GENC” yazıp 3340’a SMS gönderebilir ya da Garanti BBVA İnternet Bankacılığı üzerinden ücretsiz başvuru yapabilirsiniz.


Bonus Platinum

Kullanıcıları için birçok yönden avantaj sağladığı için bankanın en çok tercih edilen kredi kartları arasına giren Bonus Platinum, harcadıkça kazandıran özelliğine sahip kart seçeneklerinden biridir. Restoran ve otel harcamalarında ek özel indirimler sağlayan kredi kartı, aynı zamanda alışverişlerde yüzde 50 oranında bonus kazandırıyor. Kullanılması kolay, başvurusu kolay ve avantajları en bol kredi kartı seçeneklerinden biri olan Bonus Platinum kredi kartına başvuru yapmak için Garanti BBVA İnternet Bankacılığı kanalını kullanabilirsiniz.


Altın Bonus

Her yönüyle kazandıran ve kullanıcılarının yüzünü güldüren kredi kartı Altın Bonus da Garanti Bankası’nın müşterilerine sunduğu kredi kartlarından biridir. Kullanıcıları dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, yapacakları tüm alışverişlerinden ATAkulche kazanabilirler. Tek bir talimatla istediğiniz yerden alışveriş yaparken kazanabileceğiniz ATAkulche’lerinizi yine istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Aynı zamanda 250.000’i aşkın Bonus Program Ortağı’ndan yapılan her alışverişte daha fazla ATAkulche kazanabilirsiniz. Bolca avantaj sağlayan Altın Bonus kredi kartından kazandığınız Atakulcheleri tüm Atasay mağazalarından ve Atasay yetkili satış noktalarından 0,5 gr, 1 gr, 2,5 gr, 5gr ve 20 gr. olarak teslim alabilirsiniz. Garanti BBVA İnternet Bankacılığından başvurunuzu gerçekleştirerek hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.


Money Bonus

Türkiye’nin en avantajlı kredi kartı seçeneklerini müşterilerine sunan Garanti BBVA, bir ilke imza atarak hem Money hem de bonus kazandıran bir kredi kartını sunuyor. Kart ile Migros, 5M, Migros Jet, Sanal Market Migros ve Macrocenter mağazalarından yapılan her alışverişte Money kazandıran ve bu Moneylerle alışveriş yapma avantajı sağlayan kredi kartı, çok sayıda kullanıcı sayısına ulaşmayı başaran seçeneklerden biridir. Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’ndan, 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi’nden veya size en yakın şubeye giderek kredi kartı başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Harcadıkça kazanın, kazandıkça harcayın diye, Garanti BBVA, hep yanınızda.


Garanti BBVA Kredi Kartları Kazandırıyor

Kredi kartı kullanımı, özellikle de günümüz için her insana gerekli olan bir harcama türüdür. Nakit para taşıma zorunluğunun olmaması, yapılan alışverişlerin taksitli seçeneklerle yapılabilmesi ve bankaların sunduğu avantaj ve ayrıcalıklar sayesinde harcadıkça kazandıran avantajlarının olması, kişilerin alışverişlerinde nakit para kullanmak yerine kredi kartı kullanmalarını teşvik ediyor. Tabi kullanılacak kredi kartının özelliklerinin bol olması önemlidir. Garanti BBVA, sürekli yeni değişimler ve yenilikler yaparak kullanıcılarına daha fazla avantaj sağlayan bir bankadır. Kredi kartları ile harcadıkça kazandırma imkânı sunan ve taksitli alışveriş hizmetleri sunan banka, genç, yaşlı herkese uygun seçeneklere sahip kredi kartları sunuyor.


Garanti BBVA Kredi Kartı Başvuru Şartları

Tüm bankalarda olduğu gibi Garanti BBVA’da da kredi kartına sahip olabilmek için bazı uygunluklara sahip olmanız gerekmektedir. Kredi sicil notunuzun yüksek olması, borç takıntınızın olmaması, diğer alanlardaki borçlarınızın kapatılmış olması gibi genel koşullar Garanti BBVA’da da istenen koşullardır. Tüm bu şartları yerine getirebilecekler, kolaylıkla kredi kartı alabilirler, kullandıkça kazanabilirler, kazandıkça harcamalarını devam ettirebilirler.


Kredi Sicil Notu Nedir?

Bankalarla olan alışverişlerinizde sürekli olarak düşen veya yükselen bir özelliği olan kredi sicil notu, yaptığınız alışverişlerin ödemelerini yapmaya, faturalarınızı düzenli şekilde ödeyip ödemediğinize, bankalardan kullandığınız ürün ve hizmetlerin borçlarını zamanında ödemenize bağlı olarak siciliniz etkilenir. Bazı kişilerin borçlarının çok fazla birikmesi ve ödemeleri de yapmamaları, bankaların kara listelerine girmelerine neden olabilir bu kişiler, tüm borçlarını bitirmedikleri müddetçe bankalardan kredi veya kredi kartı alamazlar. Bu yüzden her kredi kartı ve kredi kullanıcısının hesaplarını düzgün bir şekilde yapması, ödemelerini aksatmaması gerekmektedir. Garanti BBVA kredi kartı başvurusu yapmadan önce durumunuzu göz önünde bulundurarak hareket etmeniz, beklentilerinize yönelik cevap almanızı daha da netleştirecektir.


Yorum Gönder