28 Ekim 2021 Perşembe

SEO NEDiR ?

SEO'nun amacı, web sitenizin daha fazla trafik kazanmasına yardımcı olmaktır. İyi bir SEO stratejisinin amacı, üst düzey organik sonuçlar elde etmenize yardımcı olmaktır. Üst düzey organik sonuçlar, güçlü bir SEO stratejisinin uygulanmasıyla sitenizin arama motoru sonuçlarının ilk sayfasında yer alması veya daha da iyisi arama sonuçlarının en üstünde gösterilmesi anlamına gelir.

seo nedir , iç ve dış seo


Üst düzey organik arama motoru sonuçları (SERP), tüm arama trafiğinin yaklaşık %80'ini alır. SERP'in en üstünde yer alan ücretli reklamlar, organik sonuçlar olarak kabul edilmez. Bu nedenle SEO (iyi yapılmış) çok güçlü bir araç ve değerli bir hizmettir. SEO olmadan veya güçlü bir SEO stratejisi olmadan web sitenizin sıralamada bulunma şansı çok azdır.


Arama motorlarının nasıl çalıştığı konusunda biraz daha derine inmek istiyorsanız, tilsim seo, Google'ın gerçek Arama Sonuçları Sayfasının Ön sıralarda bulunması için google seo  hakkında harika bir makale yazdı .


Sayfa sıralamanız ne kadar yüksek olursa, o kadar fazla trafik ve müşteri kazanırsınız... Web sitenizi uzman ellere bırakarak zamanla yükselmesini beklemeniz gerekli.. SEO anlık yükselmeler değil zamanla iyi bir konumda olmanız için size en büyük şans..


En Yüksek Sayfa Sıralamalarını Getiren Sayfa İçi SEO Taktikleri; 


2001'den bu yana Google  , önceki yılın en üst sıradaki web sayfalarının sıralama faktörlerinin ve yükselme analizini yayınlamaktadır. Araştırmaları, 2015 yılının ilk 10 ve ilk 30 sıralamasındaki web sayfalarının hangi sayfa sıralama taktiklerinin ortak olduğunu ortaya çıkardı.


Sayfa İçi SEO, arama motorlarının bir web sitesinin sayfalarını taramasına ve dizine eklemesine yardımcı olmak için bir web sayfasında (veya içinde) SEO taktikleri uygulama pratiğidir. Amaç, sitenin belirli anahtar kelimeler ve kelime öbekleri için SERP elde etmesine yardımcı olmaktır.


Arama Motoru Gereksinimlerine ayak uydurmak ;


SEO hava durumu gibidir. Sürekli değişiyor. SEO uzmanlarımız, değişiklikleri gerçekleşmeden önce öğrenmek ve gelişmeleri takip etmek için önemli miktarda zaman harcarlar. Dünya çapında ağ sürekli bir değişim halindedir ve arama motorları, ziyaretçilerin aradığı içeriği ve siteleri sunmanın daha iyi yollarını geliştirmeye devam etmektedir.


Arama motorları, ziyaretçilere aradıkları bilgileri sağlama işindedir. Arama yapan kişinin çok az çaba sarf etmesiyle bu kadar hızlı bir şekilde başaramazlarsa, müşterileri - müşterileriniz - daha iyi sonuçlar aramak için bir rakibe gidecektir.


Hedef kitleniz tarafından bulunmak istiyorsanız, sitenizin müşterilerinizin ve ziyaretçilerinizin sizi bulması için yeterince üst sıralarda yer almasını sağlayan seo taktikleri uygulamak için bir SEO uzmanından hizmet almanız gerekir.


SEO sağlayıcınız bugün en yüksek sonuçları veren faktörlere ve tekniklere aşina değilse, siteniz SERP'lerde düşüyor. Arka sayfalara düşen web siteniz artık eskisi kadar müşteri (hit) almaz..


Web sitenizi, SEO'nuzu ve gelen pazarlama stratejinizi ve girişimlerinizi analiz edeceğiz.


Ücretsiz analizlerimiz ve raporumuz, hedeflenen trafiği yakalamak, geri dönüşümleri ve yeni müşterileri artırmak için seo taktikleri ile sitenizi güclendireceğiz..



Yorum Gönder